Personalet på Nørreå Friskole

På Nørreå Friskole har vi en engageret personalegruppe, der gør et stort stykke arbejde for at få dagligdagen til at fungere.

Corinna Breitzke

Skoleleder

Det er en stor glæde og ære for mig at være leder for dette helt unikke sted fyldt af hjerterum, faglighed og be-vægelse. Som lærer for alle klassetrin har jeg igennem årene foruden hovedfagene undervist i mange tværfaglige emner og nyder at være læsevejleder og  fortæller, ligesom jeg har en  passion i tyskfaget.  I mit daglige virke tager jeg afsæt i min langvarige pædagogiske erfaring med børn med mål om at stadfæste skolens fællesskab i friskolens ånd og hele menneskesyn. Dette gælder store som små, og i samspil med et personale, der brænder igennem personligt og fagligt, ønsker jeg at skabe de bedste rammer for en alsidig og bredspektret undervisning med fodfæstet i det glade og aktive børneliv. Jeg bor i Bjerringbro sammen med min mand, mine tre drenge og dyr. Familien og sociallivet betyder meget for mig, ligeså meget elsker jeg de stille  gåture i skoven.  I min fritid engagerer jeg mig gerne i forenings- og kulturlivet og er til tider forfatter af tyske undervisningsmaterialer.

Thomas Heissel Andersen

Lærer, pædagog og souschef

Jeg er ansat som  lærer og pædagog, både i SFO’en og på selve skolen. 
Det betyder, at jeg primært er omkring 0. – 3. kl., dog også varetager engelsk på andre klassetrin.
Derudover er jeg også ansat til at varetage musikundervisningen. Jeg er bosat i Ulstrup og interesserer mig en hel del for musik, med guitaren som hovedinstrument.
Jeg er også stor tilhænger af mange forskellige slags sport, deriblandt løb, fodbold og ikke mindst basketball, som jeg underviser i, på vores valgfagshold.

René Vesterborg Larsen

Lærer

Siden 2009 har jeg undervist på Nørreå Friskole, jeg har primært haft de ældste elever, men har gennem årene haft alle årgange. Jeg underviser i matematik, idræt, valgfag, historie, geografi og har også nogle støttetimer. Mine personlige undervisningsværdier er “motivation, glæde og tryghed”, som jeg mener giver den bedste læring og dermed en høj faglighed. Jeg bor i Silkeborg sammen med min skønne kone Maibrit og vores dejlige piger Isabella og Viktoria. Vores fritid bruger vi meget i naturen, hvor vi blandt andet sætter stor pris på skiture, ture i skoven og kajakroning. Både min kone og jeg er tidligere landsholds-kajakroere. Min fritid bliver også brugt som træner i kajakklubben og den lokale fodboldklub.

Else Salling Falck

Lærer / SFO

Her på Nørreå Friskole hører jeg til både i skole og i SFO. På skolen fungerer jeg på baggrund af min uddannelse som kunsthåndværker overvejende som billedkunstlærer. Det kreative følger selvfølgelig også med i SFO-delen, hvor børnene har mulighed for at udfolde sig frit i værkstedet. I vinterhalvåret er jeg også en del af ungdomsskolen med et kunsthold.
Jeg underviser også en smule på Viborg Billedskole og har på min bopæl eget keramikværksted. Jeg har siden 1995 boet lidt udenfor Tindbæk sammen med min mand Søren. Sammen har vi 4 piger. Fritiden bruges helst på familie og venner og ture i skoven på mountainbike eller gåben.

Gitte Østergaard

Lærer

Jeg er klasselærer for indskolingen. Jeg synes, at det vigtigste i børns skolegang er, at de føler sig trygge. En vigtig byggesten for at indlæring kan finde sted. Elsker at undervise i de små klasser – give dem en god start på skolelivet. Derudover brænder jeg for bevægelse både i undervisningen, idræt og morgenmotion.
Da jeg i dette skoleår kun har 80% ansættelse, arbejder jeg også på et bosted med 6 dejlige unge mennesker.
Privat bor jeg sammen med Heinrich. Vi har sammen 3 voksne børn og 1 barnebarn.  I min fritid går jeg ture i Ulstrups skønne natur. Dyrker håndbold og er aktiv i foreningslivet.

Mikael Bech Kristensen

Lærer

Siden marts 2020 har jeg undervist på Nørreå Friskole – et skift jeg ALDRIG har fortrudt! Skolens ånd og det altid nærværende hjerterum spreder sig konstant som ringe i vandet og er livgivende for alle på stedet!

Jeg ELSKER at undervise! Mine styrker er højt humør, energi og engagement, som jeg dagligt søger at bruge til styrkelse af vores elevers livsduelighed. Tillid anser jeg for at være det egentlige fundament i enhver læringssituation og nyder hver gang denne kommer til udtryk i gyldne øjeblikke, hvor eleven vover fodfæstet for en stund og herefter kommer klogere, modigere og dygtigere videre på sin livsfærd.

Mine liniefag er idræt- herunder svømning, engelsk, dansk, musik og sløjd.

Den fælles opvarmning er en fast integreret del i min idrætsundervisning og når jeg har bevægelse om morgenen. Jeg deltager altid selv med stor iver – med bevægelse (og sang) skabes fællesskab og ånd!

Jeg er bosat i Ulstrup, gift med Majken & “Far til fire” til Lilly (6), Ida (11), Sophia (12) & Sander(16). I min fritid går jeg i fitnesscenter, bruger tid på at renovere vores sommerhus, spiller trommer i et band og skriver lejlighedssange.

Regitze Bøvling Preisler

Lærer (på orlov/barsel)

Jeg er så heldig at være en af de ansatte på denne skønne skole og undervise nogle dejlige børn.
Jeg er uddannet pædagog og er ansat her på Nørreå Friskole i et fleksjob. 
Jeg har 0 kl i dansk er par gange om ugen, det er skønt at se hvordan børnene udvikler sig, lærer og gror i trygge, positive og omsorgsfulde rammer. 
Jeg er også lidt med i musik og i SFO’en. Det er fantastisk at udfolde din kreativitet og musikalitet gennem timerne og i SFO’en. Jeg er opvokset i Lee, men bor nu i Viborg med min kæreste. Fritiden bruges bla. på kæresten, familie og venner. 

Christina Nielsen

Lærer

Jeg er klasselærer i indskolingen, hvor jeg også har størstedelen af mine timer. Jeg har dog erfaring fra alle klassetrin og har primært undervist i mine linjefag, som er dansk, tysk, biologi og madkundskab. Inden jeg startede på Nørreå Friskole, har jeg arbejdet 12 år på en folkeskole. Her har jeg, udover at være lærer, varetaget opgaver som motorikvejleder, kollegial vejleder, PLC-medarbejder og fasekoordinator. 

Jeg nyder at være en del af det fællesskab og hjerterum, vi har på Nørreå Friskole. Jeg brænder for, at alle børn skal føle sig trygge og have mulighed for at blive mødt på lige præcis deres faglige niveau. Ydermere bestræber jeg mig på at skabe en tydelig struktur og ikke mindst bevægelse i undervisningen. 

Jeg er bosat i Ulstrup med min kæreste, mine 3 drenge og mine 4 hunde. Jeg vægter familieliv, venskaber og naturoplevelser rigtig højt. 

Trine Hjortebjerg

Lærer (på orlov)

Jeg blev færdiguddannet som lærer i 2012 og har arbejdet på Nørreå Friskole lige siden. Jeg underviser i fagene dansk og engelsk primært i de ældste klasser, men jeg har undervist på næsten alle klassetrin. Fællesskab, tryghed og glæde er nøgleord i mit arbejde, da jeg mener, at disse værdier ligger til grund for den bedste læring.  Jeg brænder for mine fag og nyder at åbne børnenes øjne op for fagenes mange aspekter.  Jeg er opvokset i Bjerringbro, men bor nu i Aarhus med min kæreste. Jeg interesserer mig for musik, litteratur og naturen. Min fritid bruges bl.a. på gåture i skoven, cafeture og koncerter med mine veninder.

Trine Kuipers Nielsen

Lærer

Jeg er uddannet dansk-, engelsk-, madkundskabs- og historielærer og blev færdiguddannet fra Aalborg Seminarium i 2009.

Som ung lærer arbejdede jeg i udskolingen, hvor jeg har ført mange elever til afgangsprøve i dansk, engelsk og historie.

Efter jeg fik børn, begyndte jeg at arbejde på mellemtrinnet .

Jeg har været ansat siden april 2023 og elsker mit job både fagligt og socialt.

Privat:
Jeg bor i Suldrup, i det sydlige Himmerland, sammen med min mand og vores tre børn. I min fritid kan jeg bl.a. godt lide at være sammen med min familie, strikke, arbejde i haven, gå ture, høre lydbøger og podcast.

Panalee Sutchachatwut

Rengøring

Jonna Munk Nielsen

Rengøring / vikar

Martin Jensen

Praktisk hjælper