Siden er under opbygning / Coming soon

Personalet på Nørreåskolen

På Nørreåskolen har vi en engageret personalegruppe, der gør et stort stykke arbejde for at få dagligdagen til at fungere.

Corinna Breitzke

Skoleleder

Det er en stor glæde og ære for mig at være leder for dette helt unikke sted fyldt af hjerterum, faglighed og be-vægelse. Som lærer for alle klassetrin har jeg igennem årene foruden hovedfagene undervist i mange tværfaglige emner og nyder at være læsevejleder og  fortæller, ligesom jeg har en  passion i tyskfaget.  I mit daglige virke tager jeg afsæt i min langvarige pædagogiske erfaring med børn med mål om at stadfæste skolens fællesskab i friskolens ånd og hele menneskesyn. Dette gælder store som små, og i samspil med et personale, der brænder igennem personligt og fagligt, ønsker jeg at skabe de bedste rammer for en alsidig og bredspektret undervisning med fodfæstet i det glade og aktive børneliv. Jeg bor i Bjerringbro sammen med min mand, mine tre drenge og dyr. Familien og sociallivet betyder meget for mig, ligeså meget elsker jeg de stille  gåture i skoven.  I min fritid engagerer jeg mig gerne i forenings- og kulturlivet og er til tider forfatter af tyske undervisningsmaterialer.

Thomas Heissel

Lærer, pædagog og souschef

Jeg er ansat som  lærer og pædagog, både i SFO’en og på selve skolen. 
Det betyder, at jeg primært er omkring 0. – 3. kl., dog også varetager engelsk på andre klassetrin.
Derudover er jeg også ansat til at varetage musikundervisningen. Jeg er bosat i Ulstrup og interesserer mig en hel del for musik, med guitaren som hovedinstrument.
Jeg er også stor tilhænger af mange forskellige slags sport, deriblandt løb, fodbold og ikke mindst basketball, som jeg underviser i, på vores valgfagshold.

René Larsen

Lærer

Siden 2009 har jeg undervist på Nørreåskolen, jeg har primært haft de ældste elever, men har gennem årene haft alle årgange. Jeg underviser i matematik, idræt, valgfag, historie, geografi og har også nogle støttetimer. Mine personlige undervisningsværdier er “motivation, glæde og tryghed”, som jeg mener giver den bedste læring og dermed en høj faglighed. Jeg bor i Silkeborg sammen med min skønne kone Maibrit og vores dejlige piger Isabella og Viktoria. Vores fritid bruger vi meget i naturen, hvor vi blandt andet sætter stor pris på skiture, ture i skoven og kajakroning. Både min kone og jeg er tidligere landsholds-kajakroere. Min fritid bliver også brugt som træner i kajakklubben og den lokale fodboldklub.