Der er følgende grupper:

·         Akutgruppen – tager sig af pludselige opståede opgaver og mulige skader på stedet.

·         Forplejningsgruppen – hjælper med kager og boller til de forskellige arrangementer på skolen. Kontaktperson er Bente.

·         Malergruppen – hjælper med de maleropgaver, vi af en eller anden grund (fx vejret) ikke får gjort på de to arbejdslørdage. Kontaktperson  er Birgitte Danielsen.

·         Legepladsgruppen – En ny gruppe, der hjælper med at nytænke vores legeplads og hjælpe med små lovlige reparationer. 

·         PR/fundraising gruppen – En gruppe, hvor man sammen med personalet får idéer til at skaffe nogle ekstra midler et projekt eller ”gaver” til skolen. PR-delen er at holde vores foldere opdaterede. Kontaktperson i bestyrelsen er Gertrud.

·         Græsgruppen – holde skolens græsarealer slået i sommerhalvåret. Skolen har en havetraktor. Kontaktperson i bestyrelsen er Ulrik Christensen

Herudover har vi:

Akutgruppen, som er en lukket gruppe, hvor der er håndplukket nogle gode håndværkere til at kigge skolens bygninger efter i sømmene, så vi bedre kan prioritere, hvad der skal laves/vedligeholdes i næste budgetår.