Kommunalt:

Som institution har vi forskellige samarbejdspartnere, som er specielt tilknyttet daginstitutionsområdet i Viborg kommune. Samarbejdet med disse starter på baggrund af indstilling til PPL (Pædagogisk Praksis og Læring) som vi laver i samråd og samarbejde med jer forældre. Her kan nævnes psykolog, logopæd, ergoterapeut, fysioterapeut og ressourcepædagog.

Foreninger/tætte samarbejdspartnere:

  • Idræt:   Team Nørreå er den lokale idrætsforening, som tilbyder bl.a. gymnastik, fodbold og bordtennis.  www.teamnorrea.dk
  • Nørreå Støtteforening:   er en forening, der støtter skolen, børnehuset og idrætsforeningen. De skaffer penge via kontingent og forskellige arrangementer gennem året, bl.a. sommerfesten, hvor der både er børnefest og voksenfest.
  • Skjern Kirke:  Vi deltager i fællesskab ved den årlige julegudstjeneste og samles til andre særlige arrangementer
  • Projekt Nørreå:  En forening, der ønsker at skabe bedre rammer for natur- og fritidsaktiviteter i området og give bedre adgang til Nørreåen. Planerne involverer et nyt multihus, shelters, bålpladser, kajakhotel, fiskepladser, en ny ophalingsplads til kanoer og kajakker samt renovering af skolens gamle gymnastiksal, der er tænkt ind i det samlede projekt.