Velkommen til Nørreå Børnehus!

Nørreå Børnehus er en privat integreret institution for børn fra 0 år til skolealderen, som åbnede dørene i august 2010 og blev en del af Nørreå Friskole d. 1.1.2020.

Børnehuset er en hyggelig institution, som er indrettet med fokus på børnenes muligheder for leg. Vi har en dejlig stor indhegnet legeplads, med plads til masser af fysisk udfoldelse og leg.

Nørreå Børnehus ligger mellem Tindbæk og Løvskal i smukke omgivelser ved Nørreådalen, hvor der er gode muligheder for ture ud af huset.

Nørreå Børnehus har 3 overordnede værdier: Hjerterum, udvikling og natur, hvormed der bl.a. lægges vægt på tryghed, anerkendelse, motorik, sanserne og ikke mindst glæden ved at røre sig i naturen. Vi har det Grønne Flag, som vi har fået igennem arbejdet med Grønne Spirer. Derudover lægger vi vægt på det nære forældresamarbejde.

Nørreå Børnehus er et godt sted at lærevære og udvikles – for såvel børn som voksne!

Vi arbejder i det daglige tæt sammen med Skolen, og det betyder, at dit barn har mulighed for, at vokse op i et trygt og kendt miljø – helt fra vuggestue til de ældste klasser i skolen!

Kort sagt: Nørreå Børnehus er et sted ud over det sædvanlige!