Nørreå Friskole & Børnehus søger naturfaglig lærer!

Har du lyst til at være en del af vores fællesskab, hvor hjerterum, faglighed og bevægelse er en naturlig del af hverdagen? Brænder du for et mindre undervisningssted med plads til idéer, kreativitet og udfoldelse? Et sted, hvor natur og fællesskab står i højsædet?

Vi søger fra 1.8.2020 en aktiv og hjertevarm lærer, med kompetencer indenfor

  • Naturfag – fysik/kemi
  • Natur/teknologi
  • Matematik

Vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med.

Vi er en friskole med engagerede lærere, en aktiv bestyrelse og et solidt sammenhold i lokalsamfundet. Vi er placeret i et flot naturområde, der gerne inddrages aktivt i undervisningen. Mange spændende projekter sætter deres aftryk lige nu og som ny kollega ville du have rig mulighed for at bidrage i stedets udvikling.

Vi er omkring 100 elever fra 0.-9.klasse og har både Børnehuset, SFO og Ungdomsklubben som aktive medspillere i dagligdagen.

Vi glæder os til en ny kollega, der med glæde og faglighed bidrager til en hverdag, hvor elevernes trivsel står i højsædet.

Du er meget velkommen til at ringe for yderligere oplysninger, samt aflægge skolen et besøg og få en rundvisning.

Ansættelsen sker i forhold til gældende overenskomst. Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til skoleleder@norrea.dk senest d. 23.maj 2020. Samtaler forventes i løbet af uge 22/23.

Nørreå Friskole & Børnehus, Gl. Randersvej 8, 8850 Bjerringbro, www.norrea.dk

Yderligere info på tlf. 26669947- Skoleleder Corinna Breitzke 

Comments are closed.